Drob de porc

de stefy_a in Porc, 30 Noi 2018 | 11537 vizualizari

 

reteta romaneasca

 

INGREDIENTE

Ingrediente (pentru 2 droburi):

  • 500 g pulpa de porc
  • 500 g rinichi de porc
  • 1 kg ficat de porc
  • 4 cepe mai mari
  • 4 oua fierte
  • 4 oua crude
  • 1 legatura mica de patrunjel
  • 3 linguri ulei
  • sare si piepr dupa gust
  • pentru uns: o lingura faina si 3 linguri smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de porc:

Rinichii si ficatul se spala si se pun la fiert.

Separat se fierbe si pulpa de porc, taiata cuburi.

Ceapa se curata de coaja, se spala, se toaca si se caleste in 3 linguri ulei.

Maruntaiele impreuna cu carnea se dau prin masina de tocat carne si apoi se amesteca cu patrunjelul tocat si cu cele 4 oua crude.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se omogenizeaza.

Compozitia se imparte in doua parti.

In fiecare tava, tapetata cu hartie de copt, se pune cate jumatate de compozitie, pe mijloc se pun felii de oua (sau jumatati de oua, dar atunci veti avea nevoie de circa 6 oua fierte), iar apoi se pune, in fiecare tava, restul de compozitie care acopera bucatile de oua.

Dintr-o lingura de faina si 3 de smantana se face un amestec cu care se unge fiecare drob.

Droburile se coc, in cuptorul preincalzit, la 160 de grade C, timp de 50-60 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti la cuptor