Ardeii kapia se curata bine de seminte,se spala si se dau prin masina de tocat impreuna cu rosiile spalate.
Morcovii,telina si patrunjelul se curata de coaja,se spala bine,se taie bucati mai mici si se dau prin masina de tocat,impreuna cu patrunjelul frunze si telina frunze.
Se pun toate...
Gogosarii se spala bine sub jet de apa,se curata de samburi si se dau pe rand prin masina de tocat.
Se pune sarea,se amesteca bine dupa care se adauga si conservantul,amestecand din nou.
Se lasa 24 de ore,dupa care compozitia se pune in borcane curate,spalate si uscate.
Se inchid bine...
Vinetele se coc pe gratar, se curata de coaja cat inca sunt calde si se pun intr-o strecuratoare mare pentru a se scurge de zeama.
Ardeii kapia si gogosarii se coc tot pe gratar,se scot intr-o oala mare, se presara sare si se acopera cu un capac pana cand se fac toti pe gratar,se curata de...
Zarzavat pentru ciorba
Ardeii kapia se curata bine de seminte,se spala si se dau prin masina de tocat impreuna cu rosiile spalate. Morcovii,telina si patrunjelul se curata de coaja,se spala bine,se taie bucati mai mici si se dau prin masina de tocat,impreuna cu patrunjelul frunze si telina frunze. Se pun toate...
Pasta de gogosari
Gogosarii se spala bine sub jet de apa,se curata de samburi si se dau pe rand prin masina de tocat. Se pune sarea,se amesteca bine dupa care se adauga si conservantul,amestecand din nou. Se lasa 24 de ore,dupa care compozitia se pune in borcane curate,spalate si uscate. Se inchid bine...
Zacusca de vinete
Vinetele se coc pe gratar, se curata de coaja cat inca sunt calde si se pun intr-o strecuratoare mare pentru a se scurge de zeama. Ardeii kapia si gogosarii se coc tot pe gratar,se scot intr-o oala mare, se presara sare si se acopera cu un capac pana cand se fac toti pe gratar,se curata de...