Zmeurata

de Mitinita in Cocktail, 3 Ian 2011 | 9777 vizualizari

 

Daca tot am inceput anul mai "betive" - vedeti tuica fiarta- sa continuam pe aceeasi unda.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr zmeura congelata sau proaspata
  • 200 gr zahar
  • 250 ml alcool dublu rafinat
  • 500 ml apa
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zmeurata:

Se adauga zmeura ,zaharul si alcoolulintr-o sticla sau damigeana.
Se lasa 1-2 zile,ca sa se topeasca zaharul.Se scutura sticla din cand in cand.
Se adauga apa si se mai tine doua saptamani,nu uita sa scuturi sticla.
Se scoate zmeurata,fara zmeura si se pune in sticle care se astupa bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zmeurata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Rocsi 1

03.01.2011, 20:51

te cred si eu ca e buna..dar nu mai imi zi ca si asa imi e pofta si nu am decat niste angeli in casa

elena1988 1

11.02.2011, 17:10

mihaelar63 1

11.05.2020, 21:34

De asta am pus la meniul zilei inm loc de ciorba . ) Si eu imi fac !!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Frappe cu zmeura si capsuni