O prajitura foarte gustoasa pe care o facea mama de sarbatori!!!Mai ales pentru Revelion!!
Nu lipsea niciodata!!! :)
1.Se bate cu mixerul margarina moale cu 100g zahar pana devine cremos.Se adauga nuca,cacaoa,mirodeniile continuand sa mestecati.Apoi se pune faina cernuta in ploaie si se mesteca.
2.Batem albusurile spuma cu 100 g zahar.Aceasta se amesteca cu compozitia de mai sus.
3.Ungem cu putina margarina si tapetam cu faina o tava(cea de la cuptor) punem compozitia obtinuta si dam la cuptor la 180° pentru 15 minute (pana s-a copt jumatate)
4.Intre timp batem galbenusurile spuma cu 200 g zahar pana devine o crema spumoasa si isi dubleaza volumul.
5.Aceasta o punem peste blatul din cuptor si dam iar tava la cuptor pentru 15 minute.Trebuie sa se intareasca aceasta glazura.
Lasati sa se raceasca inainte de a o taia.Eu am taiat romburi.
Pofta buna.