Zid de cartofi cu afumatura

de Patricia Iordache in Mancaruri cu carne, 15 Apr 2013 | 5486 vizualizari

 

Este un preparat extrem de simplu, pus intr-o "lumina" noua :)

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi;
  • putina boia dulce/iute (cum va place);
  • sare;
  • piper;
  • ulei (pentru prajit);
  • 150 gr. bacon afumat;
  • 150 gr. kaiser afumat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zid de cartofi cu afumatura:

Cartofii curatati de coaja si spalati ii taiem rondele cu ajutorul unei lame ondulate, ii presaram cu sare, piper si boia si ii punem la prajit in baie de ulei incins.

Taiem afumatura (bacon si kaiser) si le rumenim intr-o tigaie antiaderenta pana se rumenesc frumos si se topeste din grasime.

Scoatem cartofii pe un prosop absorbant, apoi ii asezam in cerc, unul peste altul, formand un zid. In mijloc asezam bucatelele de afumatura.

Servim cu ce salata dorim. Eu am peparat o salata de morcov si telina rasa, ceapa verde, zeama de lamaie si ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zid de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu praz