Zarzavat pentru iarna

de Sylvia in Conserve, 26 Sep 2010 | 22895 vizualizari

COMENTARII (15)

Corinuta 1

26.09.2010, 13:51

foarte buna combinatie, cate borcanele ies din catitatile astea?

silvi0ara 1

26.09.2010, 13:51

Foarte bune,fac si ceva in genul asta.

Sylvia 1

26.09.2010, 14:05

Mie mi-au iesit 5 borcanele dar mici

Sylvia 1

26.09.2010, 14:06

Silvioara eu o sa mao fac si cel cu rosii , asta il fac pentru mancarurile in care nu se pun rosii si la pilafuri il folosesc, e f bun.

ionix 1

26.09.2010, 14:42

vai, ai avut rabdarea sa dai atatea legume pe razatoare??? eu urasc razatoarea arata bine zarzavatul tau

Sylvia 1

26.09.2010, 15:03

Ionix eu am o razatoare super faina si complexa cu care tare greu m-am imprietenit ca ma tot taiam cu ea si merge f repede. Asta il folosesc la supe si mancaruri unde nu merge rosii, saptamana viitaore fac si zarzavatul tau cu rosii

ionix 1

26.09.2010, 15:05

si eu ma tai mereu cand dau pe razatoare eh, arta cere sacrificii... pana si cea culinara hehe spor la treaba

Rocsi 1

26.09.2010, 17:03

super

Ina 1

26.09.2010, 18:51

ce se vede negru-n poza? Ai mai pus ceva, sau e telina?

Bucataras Medi 1

26.09.2010, 19:50

cred ca-s frunzele de telina..................felicitari pentru tot ceea ce faci Sylvia...............

yafa 1

27.09.2010, 12:08

Foarte foarte bun si sanatos zarzavatul asta asa, nu mai trebuie nici vegeta nici delicat nici nimic la papica. Ca deobicei, chapeau bas Madame!

Laly 1

27.09.2010, 12:36

Ce bun va fi la iarna

nadina73 1

29.09.2010, 00:28

sant in criza de timp dar trec rapid si prin curtea ta,sant restanta5f

pompierulpescar 1

17.10.2011, 18:05

Zarzavatul se pune in apa la desarat, apoi se pune la scurs, intr-o strecuratoare

gaby_duceag 1

17.10.2011, 18:59

pompier-pescar, bun pont, zau nu m-am gandit la asta

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Salata de legume cu sos de mustar