Zacusca de gogosari cu ghebe

de adriana_bobu in Zacusca, 24 Oct 2010 | 24791 vizualizari

COMENTARII (10)

Rocsi 1

24.10.2010, 16:34

burdulea56 1

24.10.2010, 17:12

Ce buna!

Corinuta 1

24.10.2010, 19:17

Laly 1

24.10.2010, 23:07

Ce bunatate

adriana_bobu 1

24.10.2010, 23:36

multumesc...poftiti la masa!

nadina73 1

25.10.2010, 01:48

super 5 f

Bunica 1

13.11.2010, 20:20

fiind din Iasi nu se putea sa nu faci zacusca cu ghebe ! E o bunatate !

alinutzika 1

03.08.2011, 00:32

ador zacusca si ghebele....o bunatate

Tati63 1

05.11.2012, 12:31

am facut rezeta aproape asa cum a fost descrisa numai ca am redus cantitatea de ulei.. cred ca ar fi iesit mai buna daca nu as fi mixat totul, nu se prea simte gustul ghebelor..A iesit buna, dar totusi nu mi-a iesit asa cum o stiam eu. Poate e din cauza ca eu am pus ardei grasi in loc de gogosari. Caci la noi nu sunt gogosari. :-(
Oricum un like di partea mea ;-)
Eu comentez numai rezetele pe care le si probez personal ;-)

adriana_bobu 1

06.11.2012, 22:14

Ma bucur ca ai incercat reteta mea...sa stii ca gogosarii sunt "miezul" zacustii....fara ei eu nu am curaj sa ma apuc de o zacusca...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de ghebe