Zacusca cu peste" Crap"

de nadina73 in Zacusca, 16 Noi 2010 | 22221 vizualizari

COMENTARII (11)

Sylvia 1

16.11.2010, 09:37

Sunt prima care vin superb ti-a ieist ma bucur tare ca iti place reteta. Din peste am vazut ca iese mai multa si nu scade asat tare ca si la cea de legume. O zi minunata sa ai

kamy 1

16.11.2010, 09:42

super zacusca 5f

lia maria 1

16.11.2010, 09:47

ce culoare ce savoare arata asa bine si sunt convinsa ca are un gustyumi,yumi

Dana Cristea - pusikmea 1

16.11.2010, 12:17

mena29 1

16.11.2010, 14:01

Peestele cel mare din farfurie e pentru mine,sau mai bine vreau un borcan cu zacusca

mariac 1

16.11.2010, 17:40

<

MIUTA 1

16.11.2010, 19:53

Trebuie neaparat sa fac,la favorite cu ea.......Felicitari Nadina ..... 5 furcu

Rocsi 1

17.11.2010, 10:59

mai te felicit arata bine....dar stii ca nu pap

vanilla 1

19.11.2010, 15:01

mie una reteta asta mi se pare a fi foarte inedita!!!ii stie cineva provenienta???

Bucataras Medi 1

20.11.2010, 18:06

grozava trebuie sa fie..............

babi5 1

06.10.2013, 11:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de ciuperci