Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
In oala sub presiune am pus uleiul, ceapa si ardeiul tocat, dovlecelul fara samburi feliat. Am inchis oala si am lasat sa fiarba 30 de minute. Dupa 30 de minute am pasat amestecul cu ardei si dovlecel cu ajutorul blender-ului stick. Am adaugat foile de dafin, piperul macinat si boabe. Am pus pasta de rosii, boiaua si vinetele coapte tocate si am amestecat bine. Am inchis din nou capacul si am mai fiert inca 30-40 de minute la foc mic.
Am pus in borcane sterilizate pe care le pastrez in frigider pentru consumul din perioada imediat urmatoare, iar restul l-am pus in caserole pe care le-am pus la congelator. Cu paine de casa (mi-a iesit ca mai buna paine de pana acum, dar bineinteles nu am cantitati pentru ingredientele folosite) este minunata!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola