Zacusca

de lilik in Zacusca, 26 Sep 2012 | 4639 vizualizari

COMENTARII (38)

lilik 1

29.09.2012, 19:39

Elucubratiiculinare te servesc cu drag

elucubratiiculinare 1

04.10.2012, 22:51

vin repejor sa nu te razgandesti

lilik 1

05.10.2012, 22:49

Elucubratii te astept

Doralinda 1

10.11.2012, 20:03

Buna, am inceput sa am ineput sa fac reteta ta, doar ca am o nelamurire! Borcanele, ca se le sterilizez, pun apa intr-o tava? Ca daca le pun asa simplu, sa nu se sparga! Si pe undeva pe site, am citit ca trebuie sa punem o lingura de ulei incins inainte sa inchidem capacul, asa e?

lilik 1

10.11.2012, 20:45

Doralinda eu nu am pus ulei incins,dar daca zacusca nu lasa destul ulei acoperi cu ulei de masline,dar daca consideri ca e mai bine pui ulei incins...
Borcanele eu le spal bine si asa umede le pun in tava de la cuptor cu gura in sus,apoi le bag in cuptor...am facut mereu asa si nu s-au spart..
Sper ca ti-am fost de ajutor...

Doralinda 1

10.11.2012, 21:05

Lilik, multumesc mult! E al naibii atat de munca! Dar merita!
O sa te tin la curent!
O seara buna!

Doralinda 1

10.11.2012, 21:13

Ma refeream la ulei incis ca sa se sterilizeze, sa nu se strice cu timpul! Imi aduc aminte, mama punea cate o aspirina
Cat timp pot ramane in camara? Ma refer, pana sa se strice?

lilik 1

10.11.2012, 22:59

Stiu si mama tot cate o aspirina punea sau punea borcanele intr-o oala mare,punea prosoape printre ele,le acoperea cu apa si le fierbea 20-25 de minute,apoi le lasa pana a doua zi in oala sa se raceasca.Eu cred ca metoda fierberii e cea mai potrivita ca sa tina mult.
La mine nu apuca niciodata sa treaca iarna ca se consuma,dar daca sunt tinute la rece si sterilizate bine poti sta linistita...

Doralinda 1

10.11.2012, 23:01

Mersi mult lilik! Am gustat si ......mama, ce bunatate mi-a iesit!
O seara buna iti doresc!

lilik 1

10.11.2012, 23:03

Scuze ca ti-am raspuns asa tarziu...

lilik 1

10.11.2012, 23:04

Ma bucur mult ca ti-a placut..

Doralinda 1

11.11.2012, 13:35

nu-i nimic, lilik! A meritat efortul! Eu am pus si 3 ardei mici rosii iuti, din cei care ii folosesc mexicanii, si mi-a iesit mai picanta zacusca, asa cum ne place noua!

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de fasole