Wafe,vafe,clatite sau grofe

de ella 87 in Prajituri, 23 Ian 2013 | 20214 vizualizari

 

Sunt bune dimineata la pranz si seara:))

 

INGREDIENTE

  • 2oua
  • 50g unt
  • 50g zahar
  • esenta vanilie
  • 100ml lapte
  • praf de copt
  • 1 praf amoniu
  • faina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Wafe,vafe,clatite sau grofe:

Se sparg si se bat ouale cu zaharul, esenta,laptele si untul topit pana se topeste zaharul.  Praful de copt si amoniul il amestecam cu faina, care o punem peste aluat pana devine un aluat mai dens, ca la chec.

Ungem aparatul din dotare cu putin ulei si il punem pe flacara la incins daca aveti electric e si mai bine de manevrat, revenind, cand s-a incins luam cu o lingura si turnam in aparat il intoarcem si p o parte si pe alta si voala wafe.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Wafe,vafe,clatite sau grofe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Faguri