Vitel cu mazare verde

de Sidy in Vita, 21 Ian 2011 | 4821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mazare verde fina
  • 500 g carne vitel
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 2 linguri pasta ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper  
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu mazare verde:

Carnea spalata se taie in bucatele mici . Ceapa curatata se taie marunt. Gogosarul se taie feliute. Ceapa si gogosarul se pune la calit in doua linguri de ulei pina ce se sticleste ceapa.Adaugam carnea care o invartim pe toate partile pina isi schimba culoarea. Punem apa pina depaseste nivelul carnii si adaugam pasta de ardei , sare , piper si 1/2 din patrunjelul verde tocat.Acoperim si lasam sa fiarba bine carnea, daca este nevoie mai adaugam apa. Cand carnea este fiarta adaugam mazarea scursa de zeama de pe ea si mai lasam 10 minute sa fiarba. Inainte de a o servi se presara peste mazarea cu carne patrunjel verde tocat.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu mazare verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de vitel in sos de ceapa