Vitamin Water

de adnia in Bauturi, 23 Ian 2013 | 3275 vizualizari

 

Acum cativa ani eram intr-un centru comercial si fiindu-mi sete, mi-am luat o sticla cu apa..cand am desfacut-o, am constatat ca are o usoara aroma de capsuni...si m-am gandit:"Oare ce-o mai fi si asta?"
Ei bine, acum am aflat: era Vitamin Water, o "noua" idee produsa de marile companii producatoare de racoritoare. Insa, daca o prepari acasa e si mult mai ieftina, si mai gustoasa si fara E-uri.

 

INGREDIENTE

  • apa plata
  • fructe
  • optional cuburi de gheata, menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitamin Water:

 

Cum se face?
E foarte simplu: intr-o carafa se toarna apa plata (eu am de izvor), in care se adauga ce fructe va plac si se lasa la rece peste noapte, ca sa aiba timp aromele sa se intrepatrunda. Se mai pot adauga cuburi de gheata, frunze de menta, etc.(eu am folosit lamai, capsuni, frunze de menta si de busuioc)
E oarecum o varianta a limonadelor, doar ca nu contin indulcitori; e o apa fructata. Cred ca acesta este cel mai bun termen.
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitamin Water" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
SANGRIA