Vita marengo

de Sylvia in Vita, 11 Dec 2014 | 10169 vizualizari

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

11.12.2014, 14:14

Direct la favorite

MotanLaOale 1

11.12.2014, 14:15

buna buna

Lau 1

11.12.2014, 14:19

bunnn

Merisor 1

11.12.2014, 14:20

Ce bunatate! La favorite, sa incerc si eu!

Sylvia 1

11.12.2014, 14:23

este ceva nemaipomenit merge si la o masa vestiza este una din retetele mele top 5 sper sa o faceti si sa o iubiti la fel ca si mine

Valclaudia 1

11.12.2014, 14:39

super!

babi5 1

11.12.2014, 14:58

O bunatate de mincare trec si ei la favorite

Bya Ralu 1

11.12.2014, 15:41

Hmmm ce super e.favo

simona72 1

11.12.2014, 16:18

Oare iti dai seama cat de mult imi place?? De obicei folosesc pulpa sau vrabioara de vitel, atunci cand fac ceva din vita....e ok pt felul asta de mancare??

Sylvia 1

11.12.2014, 16:57

Simona Vrabioara este un muschi nobil, este ceea ce in Franta se numeste faux filé , este f buna pentru gratar eu zic ca este pacat sa o folosesti la felul acesta de mancare aici trebuie o carne mai geru de fiert mai cu nervuri si tendoane care ii dau un gust bestial, foloseste bucati de pulpa mai bine. Daca vb de vitel nu vita timpul de fierbere este intre 1-1,5 ore este alta poveste fata de vita .

Sylvia 1

11.12.2014, 16:59

http://blog.deluxe.fr/trucs-astuces-et-elements-de-choix/bovins-choix-pieces-usages.html stiu ca este in Franceza dar ca sa vedeti cum se numesc si folosesc diferiti muschi de vita

simona72 1

11.12.2014, 17:13

Multumesc de sfaturi Sylvia!

Bunica 1

11.12.2014, 17:29

Ce bunătate ne-ai prezentat!

reisnaor_2006 1

11.12.2014, 18:08

ador retetele tale,delicioasa

Panacris 1

11.12.2014, 19:37

Direct la favorite și de probat zilele astea

Panacris 1

11.12.2014, 19:40

La noi e un pic problemă cu obrazul de vită Uite cair am să merg la măcelărie și o să cer așa ceva Sper să nu arunce cu cuțitul după mine )

Rocsi 1

11.12.2014, 20:56

Arata bestial!

Sylvia 1

11.12.2014, 22:28

Criss poti sa o faci cu orice muschi de vita oricat de batran si banal ar fi asta e farmecul retetei

diaconta 1

12.12.2014, 09:28

De retin ut informatiile
Sunt curioasa ce ar zice macelarii nostri daca as cere "OBRAZ DE VITA" )))
Sylvia,daca nu am fond de vita,pot folosi altceva?

Sylvia 1

12.12.2014, 17:15

Dia poti sa folosesti supa de vita

monik80 1

15.03.2015, 17:30

-Licurici- 1

18.06.2015, 08:08

CAT IMI PLACE!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vita marengo by Sylvia