Vinete umplute cu quinoa la slow cooker Crock Pot

de katty in Slow Cooker, 31 Oct 2020 | 2499 vizualizari

 

Un preparat sanatos pentru iubitorii de legume.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 70 gr quinoa alba
  • 1 catel de usturoi
  • 3-4 rosii descojite din conserva
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura parmezan ras
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu quinoa la slow cooker Crock Pot:

Spalam vanata, ii taiem codita si o taiem pe jumatate. Cu o lingura scoatem din miez, pastrand o margine de aproximativ 1 cm. Presaram sare si o lasam deoparte. Tocam miezul scos cubulete si presaram sare peste ele, apoi le lasam la scurs.

Spalam bine quinoa si o fierbem in 150 ml apa la foc mic pana absoarbe toata zeama.

Intr-o tigaie incintam uleiul de masline. Punem usturoiul tocat fin, cubuletele de vinete scurse, apoi rosiile taiate cubulete. Dam jos si amestecam cu quinoa, sare, piper, busuioc si parmezanul ras. Asezam jumatatile de vanata in vasul aparatului slow cooker Crock Pot  dupa ce le-am scurs si le umplem cu amestecul de quinoa. Turnam o cescuta de apa in vas, asezam capacul si pornim aparatul pe High pentru 3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu quinoa la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca, reteta clasica la slow cooker Crock-Pot 4,7 L