Vinete umplute cu legume

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 8745 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • o ceapa
  • cateva ciuperci
  • dovlecel
  • cativa catei de usturoi
  • o rosie
  • cascaval
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu legume:

Vinetele se spala si se se pun la fiert.

Se taie in doua pe lungime si scobim miezul pe care il lasam intr-o sita la scurs.

Se stoarce bine apoi se toaca marunt.

Ceapa o tocam marunt, dovlecelul il taiem cubulete, ciupercile si rosia la fel.

Punem ceapa la  calit, apoi punem restul legumelor, condimentam cu sare si piper si le lasam sa se inabuseasca bine.

Punem vinetele scobite intr-un vas termorezistent, le ungem cu putin ulei apoi punem umplutura de legume si dam la cuptor cca. 40 de minute.

Cand sunt gata punem felii de cascaval deasupra si le mai lasam pana se topeste cascavalul, asezonam cu verdeata.

TIPS-URI

1

daca nu mai punem cascavalul poate fi facuta in zilele de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Dana Cristea - pusikmea 1

02.08.2010, 13:15

va multumesc frumos fetelor, va poftesc la masa

Bunica 1

03.08.2010, 08:59

Mmmmmmm, bun, bun !

Dana Cristea - pusikmea 1

04.08.2010, 13:41

bunica, multumesc, wow ati schimbat poza, numai bunica nu pareti in poza asta parca ati fi adolescenta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri copilaresti cu salata de primavara