Vinete umplute cu legume

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 9362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • o ceapa
  • cateva ciuperci
  • dovlecel
  • cativa catei de usturoi
  • o rosie
  • cascaval
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu legume:

Vinetele se spala si se se pun la fiert.

Se taie in doua pe lungime si scobim miezul pe care il lasam intr-o sita la scurs.

Se stoarce bine apoi se toaca marunt.

Ceapa o tocam marunt, dovlecelul il taiem cubulete, ciupercile si rosia la fel.

Punem ceapa la  calit, apoi punem restul legumelor, condimentam cu sare si piper si le lasam sa se inabuseasca bine.

Punem vinetele scobite intr-un vas termorezistent, le ungem cu putin ulei apoi punem umplutura de legume si dam la cuptor cca. 40 de minute.

Cand sunt gata punem felii de cascaval deasupra si le mai lasam pana se topeste cascavalul, asezonam cu verdeata.

TIPS-URI

1

daca nu mai punem cascavalul poate fi facuta in zilele de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei si vinete pane