Vinete umplute cu carne tocata

de ioana34 in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2013 | 26832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mari
  • aprox 300 gr.carne tocata
  • o ceapa mijlocie
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 1 rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu carne tocata:

Vinetele se taie in doua,cu o lingura se scoate miezul din ele,lasandu-se pe margini cam un cm grosime.miezul scos se toaca marunt.Taiem o ceapa marunt si o calim putin intr-o tigaie cu putin ulei adaugam si miezul din vinete, apoi  carnea tocata pana cand aceasta isi schimba culoarea(aprox.5 min)

Adaugam sarea,piperul,vegeta dupa gust.Cu aceasta compozitie umplem vinetele.Deasupra taiem felii de rosii.Se da la cuptor aproximativ 30-40 min,pana cand rosiile incep sa se prajeasca.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

ioana34 1

18.11.2013, 19:40

Multumesc frumos!

Gergiana S 1

06.01.2014, 09:17

Sunt foarte gustoase si eu obisnuiam sa le fac

ioana34 1

09.01.2014, 11:42

se fac foarte repede si sunt foarte gustoase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute