Vinete umplute

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2012 | 4295 vizualizari

COMENTARII (22)

ArianaBala 1

16.05.2012, 20:43

wow, ce bine arata

Anamaria Cook 1

16.05.2012, 20:44

yummmm, imi plac vinetele la nebunie!!!!

Bucataras Medi 1

16.05.2012, 20:45

bunaciune.

Rocsi 1

16.05.2012, 20:49

arata bine..super!

diaconta 1

16.05.2012, 20:51

interesant,nu le-am incercat asa

mirela0911 1

16.05.2012, 20:53

Ce bune trebuie sa fie!

Alinutza80 1

16.05.2012, 21:08

arata bine

MotanLaOale 1

16.05.2012, 21:10

Mitinita 1

16.05.2012, 21:46

Lau 1

16.05.2012, 21:47

bune

iry-gabriela 1

16.05.2012, 22:00

place si mie

Panacris 1

16.05.2012, 22:02

Dia, te asigur ca sunt delicioase!

angyb 1

16.05.2012, 22:03

mena29 1

16.05.2012, 22:06

alinutzika 1

16.05.2012, 22:40

ce bunatate de mancare!

Angelina_Elena 1

16.05.2012, 22:45

foarte bune

marinicayou10 1

16.05.2012, 23:37

ahhh ce bine arata cred ca sunt bune rau

Mihaela11_jo 1

17.05.2012, 01:53

Delicioaseeeeeeeeeeeeeee

mihaelar63 1

17.05.2012, 10:44

Place cu carne de curcan

Panacris 1

17.05.2012, 12:47

Multumesc pentru aprecieri

mamaieelena 1

18.05.2012, 07:56

buneeeeeeeee

Sim0na 1

18.05.2012, 22:42

Bune, bune!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane