Vinete prajite

de fluturas in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2009 | 10146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • o capatana usturoi
  • cateva rosii
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete prajite:

Se taie vinetele rondele ,se prajesc in ulei pe ambele parti pana se rumenesc,se face o maioneza de usturoi cu rosii coapte.Este un deliciu alaturi de o friptura de pui sau ce doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete prajite" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

liana_geicu 1

01.11.2009, 23:01

Cred ca o sa fac si eu vinete asa cu usturoi si rosii pentru ca mai sunt cateva vinete, ultimele!

fluturas 1

01.11.2009, 23:03

Multumesc Liana pentru apreciere!
Ai mare dreptate,noi asa mancam vara gratarul de pui cu ardei copti,vinete si maioneza asta,o bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu legume in vas roman la cuptor