Vinete pentru iarna (reteta Motan)

de MotanLaOale in Conserve, 1 Sep 2013 | 15786 vizualizari

 

Nu se poate sa nu pun pentru iarna vinete coapte pentru salata.

 

INGREDIENTE

  • 8 vinete (5 kg)
  • cutii alimentare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pentru iarna (reteta Motan):

Vinetele se coc pe aragaz la foc deschis pana devin moi peste tot.

Mie mi se par mai bune asa decat la cuptor, cele mai bune sunt coapte pe gratar cu carbuni dar de unde.

Se curata de coaja arsa si de cotoare cat sunt calde si se lasa la scurs 2-3 ore.

Se pun in cutii alimentare (ale mele au 750 ml) cam 850-900g.

Se pun capacele la cutii si se pun in congelator.

Iarna se dezgheata in sita,sa se scurga, si se face salata.

TIPS-URI

1

Vinetele se aleg coapte dar fara samburi, pe cat posibil.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pentru iarna (reteta Motan)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de Vinete