Vinete pane

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2010 | 4755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • oua
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Am curatat si feliat vinetele pe lungine.

Le-am condimentat cu sare si piper.

Am batut ouale ca pentru omleta si le-am potrivit cu sare.

Am dat feliile de vinete prin faina, apoi prin ou si le-am prajit in ulei incins.

Le-am servit alaturi de sos de usturoi cu iaurt si marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]