Vinete pane

de delia64 in Mancaruri de legume, 6 Aug 2014 | 12035 vizualizari

 

Este sezonul vinetelor asa ca am facut o vanata pane si tare gustoasa a fost .

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • putina sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Se spala vanata si se feliaza .

Se sareaza putin si se lasa cu sare pana pregatim coca.

Batem ouale cu putina sare si adaugam faina in ploaie  amestecand sa  se coomogenizeze  si sa capete   consistenta unei smantani .

Dam feliile de vanata prin coca si le prajim in uleiul incins pana cand se rumenesc pe ambele parti .

Se scot pe un servetel absorbant .

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se servesc calde ca atare sau cu cartofi pai .

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane cu susan