Vinete pane

de LUK in Mancaruri de legume, 24 Sep 2011 | 7200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • 1 ou
  • sare
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Curatam vinetele de coaja.Le taiem rondelegroase de aprox. 1cm.Le saram si le lasam 15-20min sa absoarba sarea.

Punem uleiul la incins.Amestecam faina si pesmetul(punem parti egale).Batem oul.Dam feliile de vinete prin ouapoi prin amestecul da faina si pesmet si le prajim pe ambele parti in uleiul incins.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

Cremă de ouă - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 23.07 la 09:47

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez prajit cu ou – varianta in stilul teppanyaki