Vinete la cuptor cu soia si ciuperci

de aalliinnaa07 in Mancaruri de legume, 17 Oct 2013 | 4416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 vinete potrivite
  • 3 cepe potrivite
  • 200 g ciuperci
  • 200 g soia granulata
  • bulion
  • 200g smantana
  • 1 ou
  • branza/cascaval
  • ierburi aromatice
  • 5 triunghiuri de branza topita
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete la cuptor cu soia si ciuperci:

Vinetele se curata de coaja si se pun la fiert 10 minute, dupa ce au devenit moi se pun la scurs.

Soia se pune la fiert conform instructiunilor de pe pachet, dupa ce este fiarta se pune la scurs si o presam cu o lingura.

Ceapa o taiem cubulete si o punem la calit in ulei,apoi se adauga ciupercile curatate si taiate marunt si le calim 5 minute amestecand continuu, apoi se adauga bulion dupa gust si soia si se condimenteaza cu piper, sare dupa gust si condimente aromatice.

Ungem o tava cu unt, punem un strat de vinete, apoi compozitia cu soia, bucati de branza sarata sau cascaval si alt strat de vinete. Smantana o amestecam cu oul si o punem peste vinete,eu am pus apoi si branza topita pe care am taiato felii subtiri si presaram cimbru.

Dam tava la cuptor timp de 30-40 de minute.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete la cuptor cu soia si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

ieri la 18:32

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa

pe 10.11 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete pane la cuptor – fara gluten