Vinete la borcan pentru iarna

de Ina in Conserve, 20 Oct 2012 | 52325 vizualizari

COMENTARII (14)

diaconta 1

20.10.2012, 21:45

MAI DEMULT LE PUNEAM SI NOI LA BORCAN,ACUM LE PUNEM DOAR LA CONGELATOR.

Rocsi 1

20.10.2012, 21:46

Bravo harnicuta

Valclaudia 1

20.10.2012, 21:47

Prind atat de bine vinetele iarna... Bravo, eu n-am pastrat vinete decat in congelator.

adry88 1

20.10.2012, 21:50

felicitari harnicuto

Lau 1

20.10.2012, 22:03

harnicuta

Ina 1

20.10.2012, 22:05

Pana anul asta puneam doar la congelator, dar am nu mai am loc si am pus si/si , din toate
Multumesc!

laura_n 1

20.10.2012, 22:10

bun, bun

mamaieelena 1

20.10.2012, 22:11

super grozav eu am facut si prajite in ulei nu numai coapte dar nu am facut fotografii si nu am cum sa postez

MotanLaOale 1

20.10.2012, 22:14

Miha 1

20.10.2012, 23:06

Te-ai harnicit Ino!

Ina 1

21.10.2012, 08:05

Miha, asa am fost! ))

Cris2711 1

21.10.2012, 11:41

vai ce imi plac vinetele

Dana_Retetegg 1

23.11.2012, 00:13

Panacris 1

14.09.2020, 21:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti in otet