Vinete Dhansak

de Mitinita in Mancaruri de post, 23 Feb 2014 | 5862 vizualizari

 

Dhansak-ul este un amestec de condimente folosit in bucataria indiana si este asemanator cu curry.

 

INGREDIENTE

  • o vanata
  • 2 lingurite de Dhansak
  • sare si piper
  • fulgi de ardei iute (optional)
  • frunze de coriandru
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete Dhansak:

Se spala vanata si se curata capetele. Se decojeste partial,un rand da,unul nu. Daca nu va place coaja de vanata,puteti sa o decojiti complet. Taiem vanata in cuburi de 1 cm.

Infierbantam o tigaie si punem 2 linguri de ulei. Adaugam bucatile de vinete si le calim.

Dupa ce s-au inmuiat,adaugam cele doua lingurite de Dhansak,potrivim de sare si piper si eventual adaugam fulgii de ardei iute.

Se serveste ca atare sau cu orez la aburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete Dhansak" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de legume