Vinete cu maioneza

de mihaelaM in Salate, 17 Apr 2011 | 2723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr vinete coapte(eu am avut la congelator
  • 2 cepe mici
  • delikat de legume
  • piper alb

PT MAIONEZA

  • 1galbenus fiert
  • 1galbenus crud
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu maioneza:

Vinetele le-am dezghetat si le-am lasat sa se scurga bine dupa care le-am tocat marunt.Peste vinetele tocate am adaugat ceapa taiata marunt ,delikat,piperul si maioneza dupa care amestecam.

Maioneza:am amestecat galbenusul crud cu cel fiert dupa care am pus putin cate putin ulei si am batut bine cu mixerul picurand din cand in cand zeama de lamaie.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de oua