Vinete cu carne la cuptor

de dany_dumy2006 in Mancaruri cu carne, 8 Noi 2010 | 8555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mari chiar 3 depinde si de tava de care dispuneti
  • 800g carne tocata amestec
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • o tulpina telina verde(sau o felie radacina de telina)
  • 1 ceapa,1morcov
  • 500g sos alb
  • 100g branza razuita
  • ulei
  • delikat
  • bulion
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu carne la cuptor:

se curata legumele se spala si se toaca marunt,se pun la calit in putin ulei apoi se lasa sa fiarba cu putina apa,se adauga carnea tocata,se lasa sa fiarba totul pentru vreo 50 minute(se fierbe la foc mic),se adauga delikatul si bulionul,optional in timpul fierberii puteti pune putin vin rosu,cand este gata se stinge focul si se pregateste tava.vinetele se curata de coaja si se taie felii rotunde si se aseaza in tava un strat de vinete apoi se pune un strat din sosul de carne apoi sos alb si se presara cu branza razuita(parmigiano),apoi iar vinete iar sosurile si branza si se pun in cuptorul incins pentru vreo 20 minute la foc mic.pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza a la cluj