"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
Se spala vinetele, se feliaza felii mai grosute si se pun intr-un vas peste care se adauga sare, chilli, cimbrisor, boia de ardei dulce, se amesteca sa fie cuprinse de condimente si se coc in tava in care s-a pus hartie de copt. Se coc pe ambele parti cam cate cinci minute pentru fiecare parte, se scot si se lasa sa se racoreasca.
Intre timp se unge tava cu unt si se presara cu faina de grau, asta ca sa nu se lipeasca mancarea de tava, apoi se asaza jumatate din cantitatea de vinete coapte, peste vinete se adauga un strat de rosii, apoi un strat de sunca Praga, iarasi un strat de vinete coapte, se toarna ouale batute cu lapte dulce si putina sare, cascaval, se orneaza cu rosii cherry si rozmarin si se da tava la cuptor pentru circa o ora. Cand este rumena si frumoasa, este semn ca-i gata, se scoate, se lasa la racoare, se portioneza si se poate servi.
Sa aveti pofta, dragilor!