Vinete acordeon

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2010 | 7178 vizualizari

 

super bune

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete potrivite
  • 4-5 feliute de cascaval
  • 5-6 feliute de bacon
  • 1 rosie
  • 2 linguri sos de soia-optional
  • 3-4 dinti de usturoi
  • 50 ml apa
  • 1 lingura de unt
  •  cascava ras se pune deasupra
  • sare ,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete acordeon:

Se spala vintele apoi se taie pe lungine feliute pana la cotor

Se sareaza si se pipereaza bine

Se pune cate o feliuta de bacon apoi una de cascaval si tot asa pana la capat depinde in cate feliute taiati vanata

Rosia se taie feliute si se pune si ea intre bacon sau cascaval

Usturoiul se piseaza bine apoi se amesteca cu sare si putina apa(50 ml)

Vinetele se pun intr-un vas (eu am pus de yena)uns bine cu unt si 2 linguri sos de soia(daca va place)apoi se pune usturoiul si se pune la cuptor pentru 15 minute apoi se scot si se pune cascavalul ras dupa care se mai lasa 15-20 minute la cuptor

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete acordeon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasucele cu cascaval si chimen