Vegeta naturala

de nadina73 in Conserve, 13 Aug 2010 | 7019 vizualizari

 

Este dupa reteta lui SYLVIA ,e grozava doar ca eu am pus putin mai multe imgrediente

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei gigant rosu
  • 2 ardei capia verzi
  • 3 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • frunze de telina
  • 1 bucata, felie telina
  • frunze de patrunjel verde 1 legatura mai mica
  • 3 cepe
  • sare 3 lingurite
  • ierburi aromate  3 lingurite
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vegeta naturala:

Se spala bine toate si se toaca cu un blender sau cu robotul,frunze de telina nu am avut decat una dar da gust foarte bun

Se amesteca cu sare si ierburile aromate  care va plac mai mult

Se pastreaza in frigider la rece in borcane sau cutii cu capac

Mie mi-au iesit 2 cutii de 500 g pline

Este grozava in ciorbe ,sosuri,,,,,,,,,,,,,,,,

Multumesc tare mult Sylvia e grozava

Daca ti-a placut reteta noastra "Vegeta naturala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume pt iarna