Varza murata cu ciolan afumat

de Gicuta in Mancaruri cu carne, 18 Iul 2015 | 5999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza acra potrivit de mare
  • 400 g ciolan afumat
  • o lingura pasta de tomate
  • o frunza de dafin
  • cimbru
  • piper
  • boia iute
  • vegeta
  • o lingura untura de porc
  • o cana supa de legume
  • o legatura de marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata cu ciolan afumat:

 Varza am lasat-o la desarat 3 ore, in apa rece.

 Am pus intr-un tuci untura  si cand s-a incins am adaugat ciolanul taiat bucati potrivite(am ales partea cu mai multa grasime a ciolanului). L-am lasat pana s-a rumenit usor, apoi am adaugat varza tocata marunt si le-am calit impreuna.

 Cand zeama  pe care si-a lasat-o varza a scazut, am adaugat jumatate din cana de supa, frunza de dafin si celelalte condimente. Am mai lasat sa fiarba cateva minute, am transferat varza intr-o tava  pe care am dat-o la cuptor .La jumatatea fierberii am  adaugat si pasta de tomate desfacuta in restul de supa si am mai lasat sa fiarba aproximativ 20-25 minute.Mararul tocat l-am adaugat la sfarsit.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu pasat in vas roman