Varza la cuptor cu ciocanele

de Alinutza80 in Pui, 28 Sep 2012 | 6389 vizualizari

 

Asta e una dintre mancarurile mele preferate, imi aduce aminte de copilarie(asa facea mama mea varza cand eram eu mica).

 

INGREDIENTE

  • 3 kg varza alba
  • 1 kg ciocanele
  • 2 lg bulion
  • ulei pentru calit varza
  • sare
  • piper
  • sare de lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza la cuptor cu ciocanele:

Varza se taie fideluta, apoi se freaca cu sare si sare de lamaie(dupa gust).

Ciocanelele se curata, se spala bine, apoi se lasa la scurs.

Intr-o cratita se pune uleiul la incins apoi punem varza la calit, pana se inmoaie putin.

Se adauga piper dupa gust si bulionul.

Ciocanelele se dau cu sare si piper, apoi se pun pe varza.

Se baga la cuptor pana se rumenesc frumos ciocanelele(intre timp le mai intoarcem).

Am servit cu batoane de paine calda si cu ardei iute.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza la cuptor cu ciocanele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza calita la cuptor cu pulpa de pui