Varza de Bruxelles calita

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2012 | 8080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg varza de Bruxelles
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • sare,
  • piper
  • cimbru,
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza de Bruxelles calita:

Este foarte simplu de facut, eu procedez in felul urmator, acum, puteti taia varza in doua sau patru , eu am lasat-o intreaga, si am calit-o foarte putin in ulei de masline, am adaugat, o canita de apa, cca 150 ml apa, am condimentat cu sare, piper, cimbru si marar, si am lasat sa fiarba.  Dupa ce a scazut apa, am mai lasat 5-6 min si am amestecat sa nu se prinda , sau scuturati tigaia din cand in cand, cam asta este tot.

TIPS-URI

1

Noi am servit cu carnati in  vin cu sos de mere, delicioasa combinatie!! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de Bruxelles calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Lau 1

18.02.2012, 09:59

trebuie sa fie buna

gaby_gabytza 1

18.02.2012, 10:09

MotanLaOale 1

18.02.2012, 11:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane