Buna, daca nu ma credeti sa va faceti.....
Mai intai ne ocupam de varza si o tocam , o asezam intr-un castron si o frecam cu sare pana se inmoaie. Apoi curatam rosiile de coaja si le taiem bucati mai maricele, frunzele de ceapa le taiem marunt. Punem tigaia wok pe foc adaugam ulei ( cca 100 ml) lasam sa se incinga si apoi adaugam ceapa, o calim cca 5-6 min, apoi adaugam rosiile si mai lasam cca 10 min. Amestecul din tigaia wok il adaugam peste varza si amestecam bine, apoi asezam toul intr-o tava incapatoare. Acoperim tava cu hartie de copt, in asa fel incat sa se faca abur inauntru, ca varza mai intai sa se ''fiarba'' in abur, dupa 3 ore scoatem hartia de copt, amestecam si mai lasam la foc mic 1 ora, dupa care asezam si carnatii si mai lasam cca 40 min pana se rumenesc si carnatii. Scoatem tava din cuptor si presaram marar tocat. Se serveste cu mamaliguta.