Varza cu carne de la garnita acrita cu corcodușe

de cristinutanicolita in Porc, 29 Iun 2015 | 3637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 2 roșii
  • carne de la graniță
  • 15 corcodușe
  • marar
  • foi de dafin
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carne de la garnita acrita cu corcodușe:

Curățăm, spălăm și tocam legume, morcovul îl dam pe răzătoare. 

Într-o cratiță punem bucățile de carne cu putina untură,adăugăm legumele ,le lasam pana se înmoaie puțin. Adăugăm și varza tocata, potrivim de sare, punem foile de dafin, corcodusele ,1 l de apa și amestecam. Acoperim cu un capac și lasam sa fiarbă 15-20 min (în funcție de cât vrem sa fie varza de fiarta). 

Când este fiarta, oprim focul și adăugăm mărarul. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne de la garnita acrita cu corcodușe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sos picant de rosii