Varza calita cu kaizer afumat si carnati

de T I M E A in Porc, 14 Iun 2012 | 8583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - o varza potrivita
  • - 1 ceapa
  • - 2 bucati carnati
  • - 250 gr kaizer afumat
  • - sare
  • - piper
  • - cimbru
  • - marar uscat
  • - 250 ml suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu kaizer afumat si carnati:

Mai intai taiem varza, o amestecam cu sare si o lasam 10 min.

Curatam si spalam ceapa si spalam si carnea.

Taiem marunt ceapa si o punem la calit in cateva linguri de ulei. Adaugam carnatii feliati si kaizerul taiat bucati.

Dupa 10 minute adaugam varza stoarsa de sare si turnam 2 cani de apa.

Lasam la fiert la foc mic acoperit.

Adaugam piper si daca mai e nevoie si sare. 

Cand varza e aproape fiarta adaugam cimbrul tocat marunt si mararul uscat.

Cand varza e fiarta in totalitate adaugam sucul de rosii lasam sa mai fiarba 5 min si luam de pe foc.

Servim cald!

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu kaizer afumat si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

MonaMimi 1

18.06.2012, 13:58

roxanabucataras 1

18.06.2012, 20:49

delicioasa...nu mai spun ca mi-ar place s-o mananc din vasul ala in care ai prezentat-o mmmmmmmmm cu mamaliguta

T I M E A 1

23.06.2012, 22:51

ma bucur ca va place varza mea

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu jumari afumate