Varza calita cu carnati semiafumati si stelute de mamaliga

de Lily_Musat in Mancaruri de legume, 4 Mar 2011 | 7154 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

04.03.2011, 17:02

bun bun

Cris2711 1

04.03.2011, 17:09

RuxyRux 1

04.03.2011, 17:11

Arata grozav

tanyapatap 1

04.03.2011, 17:23

LUK 1

04.03.2011, 17:31

ce stelute frumoase

Bunica 1

04.03.2011, 17:40

Ce bine arataaaaa!

DIANA B 1

04.03.2011, 18:09

Arata f bine reteta , doar ca-s cam suparati carnatii ...

elena1988 1

04.03.2011, 19:00

as papa si eu o portie si un carnat dala suparat se inveseleste la mine in burta

zaharia_mihaela2005 1

04.03.2011, 19:29

ce bine arata

lia maria 1

04.03.2011, 19:48

kukibella 1

04.03.2011, 20:15

Lau 1

04.03.2011, 20:37

delicioasa

cismaru_nicoleta 1

04.03.2011, 21:17

Da cum ai facut stelutele?
Arata super fain

MIUTA 1

04.03.2011, 23:34

Foarte bun

Lily_Musat 1

07.03.2011, 10:16

Multumesc!!!! Stelutele le-am facut cu o forma de palstic cu care decupez fursecurile, biscuitii...

adry88 1

26.05.2011, 18:06

ce frumos arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza calita