Am taiat varza in fasii subtiri,am frecat-o cu putina sare si am lasat-o deoparte sa se inmoaie putin varza.
Intre timp am taiat ceapa julien si am pus-o la calit in ulei impreuna cu ardeiul iute pana a devenit sticloasa.
Am adaugat zaharul si am mai lasat 1-2 minute amestecand continuu.
Carnea de porc am taiat-o cubulete mici si am adaugat-o peste ceapa.
Am lasat carnea sa se caleasca impreuna cu ceapa 5-10 minute.
Am adaugat varza si am lasat-o sa fiarba la foc mic spre mediu amestecand din cand in cand in ea pentru a nu se lipi.
Cand a fost aproape fiarta am adaugat cimbrul uscat ,piper si pasta de rosii.
Am mai lasat varza sa fiarba impreuna cu pasta de rosii aprox 20 de minute.
Am asezonat varza cu sare (Doar daca este nevoie) si marar tocat.
Am servit fierbinte alaturi de mamaliguta,smantana si ardei iute.