Varza ca la Mama Acasa

de nico15 in Porc, 13 Noi 2010 | 7397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Varza
  • 1-2 cepe
  • jumatate de kilogram de coasta afumata
  • 3-4 carnati
  • 2-3 fire ceapa verde
  • jumatate de ardei rosu si jumatate de ardei portocaliu
  • sare,
  • piper(boabe),
  • boia,
  • pasta de tomate
  • 1 ardei iute,
  • 1 cubulet de concentrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza ca la Mama Acasa:

Se toaca ceapa si se inabusa, se va taia coasta si carnatii si se vor pune peste ceapa la calit,

se lasa maxim 10 minute doar sa se rumeneasca putin, nu sa se prajeasca, dupa care compozitia se va trece intr-o cratita mai mare.
Se toaca varza fin si se freaca cu sare,

se toaca, ardeiul cubulete, ceapa verde si se adauga cubuletul de concentrat, se pune apa si se lasa pe foc pe aragaz 15-20 de minute
dupa care se pune un praf de boia si se da la cuptor,

din 20 in 20 de minute verificam sa vedem in ce faza se afla varza noastra.

Se lasa la cuptor pana scade, daca va place varza mai zemoasa o lasati mai putin in functie de gusturile fiecaruia.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza ca la Mama Acasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Laly 1

13.11.2010, 23:48

Nico ai si mamaliga?

nico15 1

14.11.2010, 09:33

Vine, vineeeeeeeeeeeeeeeee

retetepersane 1

14.11.2010, 22:32

Nico abia acum am gasit retetele tale, wow.... Costita, carnati....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cotlet condimentat (la dry cooker)cu cartofi pai si varza