Sigur o sa va placa, are un gust delicios!
Mai intai se toaca varza.
Separat tocam 2 cepe, iar morcovii se dau prin razatoare, dupa care se amesteca si se calesc in cratita cu putin ulei. Dupa cateva minute adaugam si varza tocata, punem apa sa acoperim compozitia si lasam sa fiarba cu un capac deasupra.
Cand consideram ca este aproape gata se adauga piper si bulion ( daca va place mai colorata puneti mai mult ), amestecam si mai lasam sa fiarba 10 - 15 minute. Dupa aceea, cratita se da la o parte de pe foc.
Intre timp, celelalte 2 cepe le tocam si le calim in putin ulei, adaugam carnea, amestecand continuu pana isi schimba culoarea. Orezul se spala punandu-l in compozitie cu putina sare, piper, vegeta, marar, putin cimbru. Peste toate aceste ingrediente se adauga apa lasand sa fiarba pana scade.
La final, intr-o cratita (potrivita pentru compozitia facuta) unsa cu untura, punem un strat de varza, apoi carnea, iar la final varza ramasa.
Ouale se bat foarte bine, le amestecam cu putina sare si smantana, apoi se toarna peste toata compozitia din cratita.
Deasupra se pun felii de kaizer sau bacon si bucati potrivite de rosii.
Introducem totul la cuptor si lasam la foc potrivit pana ce amestecul de deasupra s-a rumenit.
In speranta ca v-am facut pofta, va las sa savurati in timp ce va uitati si la ce am gatit eu duminica.
Pofta buna!