Varza a la Cluj by Teo

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 9 Iul 2010 | 7662 vizualizari

 

pt prima oara , am facut varza cu pui, mi-a placut la nebunie

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • o varza
  •  o cana de orez
  • smantana
  • o ceapa mica
  • sare
  • piper
  • marar
  • cimbru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj by Teo:

Tocam ceapa marunt, o calim in ulei, dupa care unem si varza taiata fideluta sau data pe razatoare, condimantam cu sare si piper dupa gust si lasam pana se inmoaie varza.

Intr-o alta oala punem la fiert carnea cu orezul.

Cand s-a facut atat, varza, cat si orezul si carnea, punem un strat de varza, unul de orez, apoi iar varza, apoi un strat de smantana, iar deasupra pulpele, daca mai este cazul condimentam cu sare si piper, punem cimbru uscat deasupra si dam la cuptor pt inca 20 de minute.

Se serveste cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj by Teo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi si ciuperci la cuptor