Un altfel de cremsnit

de jolygina in Prajituri, 15 Aug 2010 | 13710 vizualizari

 

am vazut odata o reteta de genul acesta dar cu foi din pandispan ,eu am facut o combinatie si a iesit ceva foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 3 foietaj de 275 g
  • 6 linguri de zahar pentru budinca
  • 4 plicuri budinca de vanilie
  • 2 litri lapte
  • 100 g unt
  • 2 plicuri gelatina
  • 100 g baghete cu ciocolata
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Un altfel de cremsnit:

se coc foile la foc moderat timp de 25 min fiecare

facem budinca conform plicului

dupa ce am luat budinca de pe foc o lasam 5-10 min dupa care adaugam untul cubulete

gelatina o punem la inmuiat in lapte timp de 10 min dupa care o topim la baimarin si o incorporam in budinca de vanilie

asamblam prajitura in felulul urmator:

punem o foaie dupa care punem jumatate din crema de vanilie ,asezam a doua foaie punem un strat subtire de crema dupa care adaugam baghetele umplute cu ciocolata apoi adugam restul de crema de vanilie, nivelam bine toata crema in mod egal si adaugam si a doua foaie

asezam bine foaia dupa care punem un prosop umed peste ultima foaie (ca sa se aseze bine  si sa se taie frumos)

dam la rece prajitura pana a doua zi ,o pudram

pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Un altfel de cremsnit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ecler in foitaj