Turte integrale

de Miha in Piine, 11 Oct 2010 | 10881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa
  • 250 g faina integrala
  • 50 g tarate de grau
  • 50 g faina de ovaz
  • ~100 g faina alba
  • 10 g drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite zahar
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte integrale:

Drojdia amestecata cu zahar se dizolva in putina apa calduta. Toate cele 3 tipuri de faina se amesteca impreuna cu taratele si sarea. Se toarna in mijloc drojdia dizolvata si restul de apa. Se framanta un aluat elastic, usor lipicios. In timpul framantarii punem si uleiul.

Se lasa la dospit jumatate de ora, apoi se imparte aluatul in bucati mici. Fiecare bucata se intinde pe masa usor infainata, formand turtite mici, care se coc in tigaia teflonata, fara ulei.

Se servesc simple sau in loc de paine.Sunt delicioase. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte integrale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turte