Turte "albe si negre" la tigaie

de alinutzika in Piine, 24 Aug 2011 | 7732 vizualizari

 

Foarte, foarte bune ambele turte! Crocante si cu un gust grozav!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana faina (alba sau neagra)
  • 1 lingurita lapte praf
  • sare
  • apa calduta (cat cere faina)
  • 1/2 plic praf de copt
  • 3 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte "albe si negre" la tigaie:

Se amesteca bine toate ingredientele, pana rezulta un aluat mai tare si elastic. Se intinde o foaie de aprox 2 cm grosime, pe masa unsa cu putin ulei. Se coace  in tigaie antiaderenta, fara ulei, pe ambele parti.

Eu am facut o portie cu  faina alba si una cu faina integrala.

Piticul meu, Samy, a crezut ca e placinta si imi tot cerea "sa-i dau placinta". A papat aproape jumatate de turta..:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte "albe si negre" la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

alinutzika 1

25.08.2011, 09:56

Sidy, iti multumesc....

alinutzika 1

25.08.2011, 09:56

Onesta....ma binedispun intotdeauna comentariile tale...

alinutzika 1

25.08.2011, 09:57

fetelor....imi sunteti din ce in ce mai dragi...ma bucur ca am intrat in "comunitatea" voastra..

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Batbout (painici marocane)