Turta miresei sau Colacul miresei

de Bucataras in Piine, 20 Aug 2014 | 32081 vizualizari

COMENTARII (20)

- Andreea - 1

20.08.2014, 11:09

Cat sunt de frumoase toate !!!

Constelatialeu 1

20.08.2014, 11:15

Cat de frumoase sunt !

kukibella 1

20.08.2014, 11:19

Mitinita 1

20.08.2014, 11:20

ce faine sunt

reisnaor_2006 1

20.08.2014, 11:25

ce bine arata

Panacris 1

20.08.2014, 11:46

Bya Ralu 1

20.08.2014, 12:55

ce super arata

deyutzky 1

20.08.2014, 13:20

ce frumos e

Lavinia 1

20.08.2014, 13:40

ce frumos

MOKUSKA 1

20.08.2014, 14:19

minunata

Ina 1

20.08.2014, 15:20

Ce frumos!

Gherca Daniela 1

20.08.2014, 16:02

babi5 1

20.08.2014, 17:15

Valclaudia 1

20.08.2014, 17:55

foarte tare!

Alina26 1

20.08.2014, 19:42

Ksenya 1

20.08.2014, 21:34

felicitari pentru postare

Rocsi 1

26.08.2014, 18:26

La noi se rupe un cozonac, cand iese mireasa din casa!

Lia_ 1

28.08.2014, 08:41

ce indemanatic esti, cum le impletesti
frumos clip

MotanLaOale 1

28.08.2014, 11:07

mady90 1

20.05.2019, 13:28

Din pacate tutorialul nu este deloc explicit! Pacat ... era frumos sa invatam si noi modul de impletire! Felicitari altfel pt ce minuni ies din mainile dv!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine/clatita berbera Bouchiar