Turnulet cu vinete , rosii si cascaval

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2010 | 4659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 2 rosii
  • 150 g cascaval
  • ulei de masline
  • oregano
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnulet cu vinete , rosii si cascaval:

Se spala vanata , se taie rondele , se presara sare pe fiecare rondea in parte si se lasa circa 15-20 min . pe un prosop absorbant.Stergem apoi rondelele de zeama lasata,le stropim cu cateva picaturi de ulei de masline , taiem rosiile rondele si trecem la "confectionarea" turnuletului.Intr-o tava punem o felie de vanata pe care o acoperim cu una de rosie si tot asa punem cam 5-6 straturi.Pe ultimul strat presaram putin oregano si apoi dam la cuptor pentru circa 45 min. dupa care radem cascavalul si presaram deasupra si dam iarasi la cuptor pana cand cascavalul se inmoaie.Se scot din cuptor se mai presara putin oregano si se servesc calde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulet cu vinete , rosii si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosie umpluta cu salata de vinete