Trufe din branza feta

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2013 | 6736 vizualizari

 

Am pregatit aceste bilute pentru un bufet suedez. Toti musafirii ma intrebau: "Ce sunt acestea?" :) Dupa ce au gustat...au spus ca sunt foarte, foarte, foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • - 120 gr banza Philapelphia simpla (crema de branza)
  • - 120 gr branza feta
  • - 2 lingurite ceapa alba tocata foarte fin
  • - piper dupa gust
  • - patrunjel verde tocat marunt (pentru decor)
  • - boia dulce (pentru decor)
  • - seminte de susan (pentru decor)
  • - seminte de in (pentru decor)
  • - seminte de mac (pentru decor)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe din branza feta:

Mixezi cele 2 tipuri de branza, adaugi ceapa tocata fin, piperul, pana obtii o pasta omogena. Dai acest amestec la frigider, pentru o ora sau peste noapte.

Pregatesti 5 boluri, punand in primul bol patrunjel verde tocat, in al doilea bol boia dulce, al treilea bol semintele de susan, al patrulea bol semintele de in si in ultimul bol , semintele de mac. Scoti amestecul de la frigider, formezi cu ajutorul a doua lingurite, bilute de dimensiunea unei nuci pe care le ornezi cu ceea ce doresti din cele 5 boluri descrise anterior.

Le asezi pe platou si le servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe din branza feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza cu mucegai, mere ionatan si dulceata de sfecla rosie