Blat:
Crema:
Glazura:
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si zaharul pana devine o spuma tare si lucioasa.Se adauga pe rand galbenusurile,uleiul,esenta si faina amesteca cu praful de copt si cacaua cernute in prealabil.Se tapeteaza o tava mare(40/30 cm) cu folie/hartie de copt si se coace blatul timp de 20 de min (testul scobitorii)
Pentru crema se pune intr-un bol 200 ml frisca lichida,200 ml lapte si praful creme ole de capsuni si se mixeaza pana se intareste crema.
(daca aveti frisca lichida neindulcita puneti 1-2 linguri zahar pudra)
La fel se procedeaza si cu celalalte 2 creme.
Se pun cremele peste blat ,eu am pus un strat de crema de capsuni,unul de ciocolata si unul de vanilie.Se da prajitura la rece si intre timp se pregateste glazura.
Ciocolata se topeste pe baie de abur impreuna cu frisca lichida si se lasa la racit.Se intinde peste prajitura si se da din nou la rece pana se intareste glazura.
Pofta buna!