Trigoane cu branza

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2015 | 8935 vizualizari

 

Simple,rapide si extrem de gustose.

 

INGREDIENTE

  • un aluat foietaj (450g)
  • 200 g telemea
  • un galbenus
  • Pentru uns:
  • un galbenus
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu branza:

Lasam aluatul la decongelat  de seara in frigider.

Dam branza pe razatoare si o amestecam cu un galbenus.

Intindem aluatul foarte putin apoi il taiem in 9 patrate.

Punem cate o lingurita de branza in mijlocul fiecarui patrat si ungem cu galbenus batut pe margini.

Indoim pe diagonala  pentru a obtine un  triunghi ,lipim marginile presandu-le cu o lingura.

Asezam tirunghiurile in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu galbenus.

Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru cca 20 de minute, pana trigoanele se rumenesc frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Merisor 1

28.12.2015, 17:41

Din astea chiar nu as refuza

Constelatialeu 1

28.12.2015, 18:52

Patrate n-ai?

miki_a 1

28.12.2015, 23:21

Nici eu nu refuz! Imi plac foarte mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv